Redactie 112 0 reactie(s) di 14 augustus 2018, 20:35

Kruiwagen met gestolen spullen bij volkstuintje in Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

OMMEN – Afgelopen zondag kreeg de politie van Ommen een melding dat er een kruiwagen met spullen in een bosje vlakbij de volkstuintjes verstopt was. Een agent in burgerkleding is gaan kijken en hier bleek inderdaad een kruiwagen met allerlei goederen te staan.

Na onderzoek is gebleken dat een aantal van deze goederen van diefstal afkomstig zijn. Tijdens dit onderzoek kwam de polite een verdachte op het spoor en na contact met de Officier van Justitie kregen zij toestemming om de verdachte aan te houden.

De 31-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Zwolle. Daar is hij verhoort en met een dagvaarding heengezonden.

Bezit u een volkstuintje aan het Broekdijkje en mist u spullen? Laat het ons weten. Een aantal van de aangetroffen spullen is weer terug naar de eigenaar, maar een aantal spullen staan nog op bureau Ommen (zie foto). Ook is er aangifte van diefstal van een wildcamera gedaan, maar deze is nog niet teruggevonden. Heeft u in de buurt van de volkstuintjes een wildcamera gevonden dan hoort de politie dit graag.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.