Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 augustus 2018, 19:11

Argon fles knalt uit elkaar en vliegt door dak bedrijfshal Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

OMMEN – Op het van de middag van donderdag 23 augustus is een gascilinder met argon uit elkaar geknald in een de bedrijfshal van Allas Lastechniek aan de Vermeerstraat in Ommen. De bodem en de bovenkant van de fles kwamen door nog onbekende oorzaak los van elkaar. De bodem bleef achter in de hal, de bovenkant schoot weg naar boven, door het dak van de hal.

Een man, volgens een woordvoerster van de veiligheidsregio de eigenaar van het bedrijf, raakte levensbedreigend gewond. Alle hulpdiensten kwamen in actie bij de verzorging van het slachtoffer. Ambulancepersoneel werkte samen met politie en brandweer. De man is na behandeld te zijn voor de hal met spoed per ambulance naar de Isala klinieken in Zwolle vervoerd. Voordat de ambulance vertrok kwam nog een tweede ambulance met spoed ter plaatse. De verpleegkundige uit deze ambulance is meegereden in de ambulance met het slachtoffer.

De weg gevlogen gascilinder zou volgens omwonenden in een brede sloot hemelsbreed grofweg 75 meter van de hal terecht zijn gekomen. Enkele brandweerlieden zijn in waadpakken opzoek gegaan in de sloot die tussen de Vermeerstraat en de Pieter de Hoochstraat ligt en vonden hier inderdaad een deel van de fles. Na een snelle controle kwam men erachter dat deze op de achtergebleven bodem paste, de fles bleek in tweeën gedeeld.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.