Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 augustus 2018, 2:55

Auto velt boom na crash tegen andere auto op Hammerweg in Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

OMMEN – Zaterdagavond 25 augustus heeft kort na elf uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de Hammerweg in Ommen. Tussen de kruising met de Wolfskuilstraat en de Bergweg, vlak voor de spoorwegovergang, kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing.

Een stel was bij familie in Groningen op bezoek geweest en op de terugweg naar Nijverdal toen vlak na de Wolfskuilstraat plots een auto op hun linkerflank botste. Deze auto, een donkerblauwe Volkswagen, kwam vanaf het zuiden en raakte door een onbekende oorzaak in een slip. De auto botste tegen de witte Toyota van het stel uit Nijverdal, en spinde verder met de linker achterzijde tegen een boompje op de hoek van de Hammerweg en Wolfskuilstraat. Dit boompje werd geveld en het wegdek raakte bezaaid met glas splinters. Ook in dit voertuig zat een stel, waarvan in ieder geval de bestuurster uit Ommen kwam. Deze bestuurster en de mannelijke passagier bleven ondanks de flinke schade aan het voertuig ongedeerd. Ook de bestuurder en de vrouwelijke passagier van de witte personenauto kwamen met de schrik vrij.

Beide zwaar beschadigde auto’s zijn door bergingsbedrijf Autax afgevoerd. Het met brokstukken bezaaide wegdek werd mede door een buurtbewoner schoon gemaakt.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.