Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 september 2018, 18:21

Forse brand in schuur achter woning in Beerzerveld

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

BEERZERVELD – Op het einde van de middag van zaterdag 15 september is brand uitgebroken in een schuurtje achter een woning aan de Waaijerinkweg ten westen van Beerzerveld. De brand werd kort voor half zes ontdekt en zorgde al snel voor dikke zwarte rookwolken die vanuit de omgeving te zien waren. De bewoners van de woning waren op het moment van ontdekken niet thuis maar kwamen al snel naar hun erf toe. De woning is het ouderlijkhuis van een vrouwelijke bewoner. Zij had dit recent overgenomen en is nu bezig met het opknappen van de woning.

Omdat het schuurtje vrij dicht bij de woning, en gedeeltelijk onder een aantal bomen stond werd al snel opgeschaald naar het sein middel brand. De brandweerkorpsen van Vroomshoop, Bergentheim, Hardenberg en Den Ham kwamen in actie. Ondanks dat de brandweer er snel bij was kon niet worden voorkomen dat het schuurtje volledig verloren ging. Wel kon worden voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning. Hoe de brand kon ontstaan is op dit moment niet bekend. Vlak voor het schuurtje is recent snoeiafval verband maar of dit in het ontstaan van de brand een rol heeft gespeeld is niet duidelijk. Op het schuurtje zat asbest wat voor zover nu bekend alleen op het erf zelf terecht is gekomen. Tijdens de bluswerkzaamheden was de Waaijerinkweg afgesloten voor al het verkeer tussen de Beerzerhaar en Beerzerveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.