Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 september 2018, 21:17

Persoon ernstig gewond bij ongeval met landbouwmachine in Wijhe

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

WIJHE – Op een akker aan de Bremmelerstraat in het buitengebied tussen Wijhe en Heino heeft maandagavond 17 september rond 19:30 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak kwam tijdens het rooien van aardappelen een persoon in een landbouwvoertuig bekneld te zitten. Brandweer, politie, meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam kwamen ter plekke. Het slachtoffer is door de brandweer uit de machine bevrijd en met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De arts van de traumahelikopter bood medsiche assistentie. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend.

112 Wijhe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wijhe lees je in onze categorie 112 Nieuws Wijhe. Alle 112 alarmeringen uit Wijhe kan je live volgen via 112 meldingen Wijhe.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.