Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 september 2018, 16:37

21 jarige man uit Eindhoven heeft nog 60 dagen hechtenis openstaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

ZWOLLE – Vanochtend 25 september 2018 rond 11.20 uur fietste een agent op de politiebike op de Eekwal in Zwolle. Zijn aandacht werd getrokken door een auto met 3 inzittenden die allen geen gordel droegen.

Twee van de 3 personen gingen de coffeeshop in waarvan er maar slechts 1 terugkeerde naar de auto. Nadat de auto het centrum uitreed zag de agent de jongeman in zijn eentje de coffeeshop uitkomen.
Onze collega vond dit vreemd gedrag, mede door het feit dat alle 3 de mannen dezelfde werkkleding droegen.

De jongeman is gecontroleerd en bleek nog 60 dagen hechtenis open te hebben staan. De jongeman is hierop aangehouden en overgebracht naar het arrestantencentrum in Zwolle.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.