Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 september 2018, 5:26

Ongezonde gewoonte voorkomt afbranden chalet in Stegeren

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

STEGEREN – De ongezonde gewoonte van een bewoner van een chalet op het recreatiepark Résidence Belmonde in Stegeren heeft ervoor gezorgd dat het chalet niet ten prooi ging aan de rode haan.

De mannelijke bewoner had grofweg rond kwart voor één een sigaret gerookt maar toen was er niks aan de hand. Toen hij een half uurtje later opnieuw naar buiten ging voor een sigaret merkte hij een rode gloed op aan de voorkant van het chalet. Hier bleek brand te zijn ontstaan. De bewoner zette na het ontdekken onmiddellijk een naast de chalet geparkeerde auto weg en alarmeerde de brandweer. De brandweer werd rond kwart over een gealarmeerd en kwam naar de chalet op de oostelijke rand van het park toe en had het vuur snel onder controle.

Door snel ingrijpen van de bewoners en het optreden van de brandweer kon de brand snel in de kiem gesmoord worden. Wat kunstbladeren en een lounge set werden verwoest maar de chalet bleef, naar het zich nu laat aanzien, onbeschadigd. Hoe de brand kon ontstaan is vooralsnog een raadsel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.