Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 30 september 2018, 16:35

Tankwagen belandt op de kop in sloot naast oprit N48 bij Balkbrug

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

BALKBRUG – Een gevulde tankwagen is vanmiddag naast een oprit van de N48 bij Balkbrug terecht gekomen. Rond kwart over één ging het mis op de oprit vanaf de N377 naar de N48 richting Ommen. De combinatie bestaande uit een trekkende vrachtwagen en tankwagen kwam in de zachte berm, kantelde, en eindige ondersteboven in de sloot naast de oprit. Hoe het kon gebeuren dat de combinatie naast de weg kwam is nog onduidelijk. In de sloot staat een laagje water maar dit is geen gevaar geweest voor de chauffeur.

Alle hulpdiensten werden opgeroepen om met spoed naar de plaats van het ongeluk te komen. De brandweer hoefde de chauffeur niet te bevrijden, hij kon zelf uit de op de kop liggende truck klimmen via het raampje van de passagiersdeur. De brandweer zorgde ervoor dat eventueel lekkende brandstof werd opgevangen en stelde het voertuig verder veilig. Wat er precies werd vervoerd in de tank is niet bekend maar het gaat in ieder geval om een zuivel product.

De chauffeur raakte niet ernstig gewond maar is na een korte behandeling in een ter plaatse gekomen ambulance voor extra controle wel naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De oprit vanaf Balkbrug richting Ommen is tijdens de hulpverlening en de daaropvolgende berging van de vrachtwagen afgesloten voor al het verkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.