Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 oktober 2018, 1:52

Opnieuw verdachte brand op recreatiepark Belmonde in Stegeren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

STEGEREN – Op het einde van de avond van zondag 30 september is opnieuw brand ontdekt op recreatiepark Résidence Belmonde aan de Coevorderweg in Stegeren. Kort voor half twaalf werd de brand ontdekt aan de voorkant van een personenauto die naast een chalet geparkeerd stond. Het lijkt erop dat de brand is ontstaan bij de linker voorband van het voertuig. De brandweer van Ommen kwam met spoed naar het recreatiepark toe.

Door adequaat reageren van de bewoners en omwonenden kon de brand het motorcompartiment van het voertuig niet bereiken en lijkt ook deze keer de schade relatief mee te vallen. De auto stond bij het chalet direct naast die waar zondag ochtend een brand werd ontdekt. Toen brandde een lounge set en een wat kunstbladeren af. De politie heeft opnieuw verklaringen opgenomen.

112 Stegeren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Stegeren lees je in onze categorie 112 Nieuws Stegeren. Alle 112 alarmeringen uit Stegeren kan je live volgen via 112 meldingen Stegeren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.