Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 01 oktober 2018, 2:29

Tweede brandstichting in zelfde nacht in Stegeren, derde binnen 24 uur

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

STEGEREN – Voor de twee keer vannacht, en voor de derde keer binnen 24 uur, heeft er brandstichting plaatsgevonden op recreatiepark Résidence Belmonde aan de Coevorderweg in Stegeren.

Gisteravond werd kort voor half twaalf brand ontdekt aan de voorkant van een auto naast een chalet aan de oostelijke kant van het park. Rond tien over één vanmorgen, een ruime 100 minuten later, werd de brandweer opnieuw opgeroepen. Er bleek nu een soortgelijke brand te woeden in een auto bij de naastgelegen chalet. Ongeveer 24 uur geleden woedde bij dezelfde chalet ook een klein brandje. Toen brandde een lounge set en wat kunstbladeren af. Bij die brand kon de vanavond getroffen auto op tijd worden weggereden.

De brand in de auto ontstond, net zoals gisteravond, bij de linker voorband van de auto. De linker voorkant van de auto raakte zwaar beschadigd maar door snel ingrijpen van de bewoners kon worden voorkomen dat de auto in vlammen op ging. Van een dader ontbreekt op dit moment nog elk spoor. De bewoners vertellen voor zover hun bekend geen vijanden te hebben. De politie heeft een aangifte opgenomen van de eigenaar. De forensische recherche zal in de loop van vandaag onderzoek doen bij de auto.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.