Logo 112Vechtdal

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 04 oktober 2018, 15:54

Albert Heijn Ommen dicht door grote stroomstoring

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

OMMEN – De Albert Heijn supermarkt aan de Haven Noord heeft kort na half twaalf de deuren moeten sluiten in verband met een grote stroomstoring. “Vanwege een grote stroomstoring moeten wij de winkel helaas sluiten voor onbepaalde tijd.” schrijft de grootgrutter in een bericht op social media en op plakkaten op de hoofdingang. Desondanks kwamen rond het middaguur nog veel klanten voor een dichte deur te staan.

Hoe de stroomstoring is ontstaan is bij ons niet bekend. Vertrekkende klanten vertellen dat de stroomstoring een aantal koelingen en de kassa systemen heeft getroffen. Omliggende bedrijven ondervinden geen problemen. Een monteur van installatiebedrijf Expert is aanwezig bij het bedrijf en netbeheerder Enexis is op de hoogte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.