Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 oktober 2018, 16:29

Dieseldief opgepakt op de Coevorderweg in Gramsbergen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

GRAMSBERGEN – Afgelopen zondagnacht kreeg de politie een melding van een verdachte situatie. Een getuige zag een verdacht persoon lopen op de Coevorderweg in Gramsbergen die zich verdacht ophield bij een vrachtwagen. De melder zag dat de persoon bezig was bij de brandstoftank van de vrachtwagen en brandstof vanuit de tank in jerrycans liet lopen.

Agenten zijn snel ter plaatse gegaan en troffen in de omgeving een geparkeerde bestelbus aan. Bij deze auto stonden 2 gevulde jerrycans. Na enig speurwerk troffen de agenten in de directe omgeving een man aan.

Het was vrij snel duidelijk dat deze man betrokken was bij de diefstal van brandstof en werd hierop aangehouden. De verdachte is in het cellencomplex ingesloten en de recherche doet op dit moment onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.