Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 oktober 2018, 19:29

Politie zoekt getuigen in verband met plaatsing explosief café Voorstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

ZWOLLE – We zijn dringend op zoek naar mensen die iets gezien hebben wat te maken kan hebben met de aangetroffen granaat op de voordeur van een café aan de Voorstraat. De granaat werd vanmorgen rond 9 uur ontdekt.

Uit ons eerste onderzoek is gebleken dat de persoon de granaat heeft geplaatst is gefilmd door bewakingscamera’s. Het gaat om een donker gekleed persoon op een donkere fiets die rond 01:30 uur vanuit de Grote Markt naar de Voorstraat fietste en daarna is weggefietst in de richting van de Kamperstraat.

Mensen die deze persoon gezien menen te hebben of hem herkennen van deze foto worden verzocht contact op te nemen. Ook andere informatie die te maken kan hebben met dit incident is van harte welkom. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 en via Bel M, 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.