Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 oktober 2018, 16:33

Fietser overleden bij aanrijding op de N377 bij Balkbrug

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

BALKBRUG – Op de Zwolseweg (N377) tussen Balkbrug en Nieuwleusen heeft donderdagmiddag 18 oktober een ernstig verkeersongeval plaats gevonden. Rond twintig voor drie werd een overstekende fietser aangereden door een personenauto.

Een 75-jarige man uit Dedemsvaart stak met de fiets de provinciale weg over vanaf de zuidelijke parallelweg naar de noordelijke. Een automobilist die vanaf Balkbrug in de richting van Nieuwleusen reed kon ondanks hard remmen en een uitwijkmanoeuvre, waarbij een verkeersbord werd geraakt, de fietser niet ontwijken. De man op een elektrische fiets werd vol geschept en raakte levensgevaarlijk gewond. Ondanks hulpverlening door omstanders en hulpdiensten overleed de man op de plaats van het ongeval.

De inzittenden van de personenauto, een vrouwelijke bestuurder en jong kind, bleven fysiek ongedeerd. Zij zijn door het ambulancepersoneel naar huis gebracht. De weg werd direct na het ongeval volledig afgesloten, het verkeer werd via de parallelwegen langs het ongeval geleid. De verkeersongevallen analyse heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. Hierbij is ook een ‘drone-team’ van de landelijke eenheid ingezet. Zij hebben met een drone luchtopnamen gemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.