Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 oktober 2018, 18:32

Politie zoekt getuigen van beroving bij geldautomaat

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:39 uur

ZWOLLE – Op woensdagochtend om ongeveer 10.10 uur in de ochtend beroofde een nog onbekend gebleven man een vrouw van het geld dat zij zojuist had gepind bij een geldautomaat aan de Melkmarkt in Zwolle.

De man kwam steeds dichter bij de vrouw staan en vroeg haar wat. Vlak daarna greep hij een gedeelte van het geld uit de handen van de vrouw. Vervolgens ging hij er op de fiets vandoor in de richting van de Melkmarktstraat.

Signalement
De overvaller had het volgende signalement:
Donker getinte huid, donkerbruin rasta haar, lengte ca. 1.75 meter lang, slank postuur en tussen de 35 en 45 jaar oud. De man droeg een groen t-shirt en een donkerbruine broek en crocks met een camouflageprint.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Melkmarkt op het genoemde tijdstip of was u getuige van deze beroving? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.