Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 oktober 2018, 15:31

Man (21) uit Hardenberg overleden bij eenzijdig ongeluk op de N34

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

RHEEZERVEEN – Op de vroege ochtend van maandag 29 oktober heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de N34 ten westen van Hardenberg. Een 21-jarige man uit Hardenberg reed rond tien voor vijf op de N34 vanaf Hardenberg in de richting van de Witte Paal rotonde, waar de N34 kruist met de N36, en kwam links naast de weg. Na een stuk door de berm te hebben gereden botste de stationwagen op een boom. Dit gebeurde tussen de Stoetendijk en de Willemsdijk. De bestuurder, tevens de enigste inzittende, raakte levensgevaarlijk gewond.

Voorbijgangers, waaronder een passerende militair, verleenden eerste hulp. Ondanks de inzet van de voorbijgangers en de met spoed gearriveerde hulpdiensten mocht hulp niet meer baten. Het slachtoffer overleed op de plaats van het ongeval.

Direct na het ongeval werd de provinciale weg tussen de kruising met de N36, bij de Witte Paal rotonde, en bij Hardenberg, ter hoogte van de kruising met de N343, afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt op deze locaties omgeleid naar de N377. Doordat de N34 tussen Hardenberg en Coevorden wegens werkzaamheden is afgesloten is er vanmorgen relatief weinig verkeer. Het vrachtverkeer dat op de N34 voor het ongeval kwam vast te staan heeft het ongeval onder begeleiding van de politie kunnen passeren. Een aannemer heeft zicht ontnemende hekken rondom de plaats van het ongeval geplaatst. Onder andere voor de grote hoeveelheden scholieren die elke ochtend via de parallelweg naar hun school in Hardenberg gaan.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De verkeersongevallen analyse dienst van de politie doet onderzoek op de plaats van het ongeval.

112 Rheezerveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rheezerveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Rheezerveen. Alle 112 alarmeringen uit Rheezerveen kan je live volgen via 112 meldingen Rheezerveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.