Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 31 oktober 2018, 18:12

Vrachtwagen staat op kantelen op N36 tussen Mariënberg en Westerhaar

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

BEERZERVELD – Het verkeer op de N36 tussen Mariënberg en Westerhaar-Vriezenveensewijk is vanmiddag stil komen te liggen. Dit gebeurde nadat een vrachtwagenchauffeur genoodzaakt was te stoppen op een pechhaven naast de provinciale weg.

Hij had zijn trailer geladen in de Eemshaven met 30 ton staal. Maar merkte toen hij op de provinciale weg reed dat een deel van zijn lading was gaan schuiven. Door het immense gewicht van de lading bestaat de kans dat de hele vrachtwagen zou kunnen kantelen. Een zware berger is op dit moment bezig om de rollen weer terug in de trailer te trekken. De chauffeur raakte niet gewond en vooralsnog raakte het wegdek niet beschadigd.

De wegbeheerder, de provincie Overijssel, sloot de weg af tussen de kruising bij Mariënberg en op- en afritten bij Westerhaar-Vriezenveensewijk. De provincie Overijssel hoopt dat de afsluiting rond half acht vanavond weer voorbij is.

112 Beerzerveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Beerzerveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Beerzerveld. Alle 112 alarmeringen uit Beerzerveld kan je live volgen via 112 meldingen Beerzerveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.