Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 november 2018, 15:18

Man (20) uit Ede omgekomen bij frontale botsing op N36 bij Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

OMMEN / EDE – Op de N36 tussen Ommen en de Witte Paal rotonde heeft vanmorgen een ernstig verkeersongeval plaats gevonden. Kort voor acht uur botste een vrachtwagen combinatie en een kleine personenauto met elkaar. Dit gebeurde, vanaf Ommen gezien, vlak voor de viaduct van de Schapendijk. De personenauto reed in de richting van de Witte Paal, en botste met de linker voorzijde van de tegemoetkomende vrachtwagen. Na de botsing eindigde de personenauto in de zuidelijke sloot van de N36, waarin een laagje water staat.

Andere weggebruikers en toegesnelde hulpdiensten probeerden nog eerste hulp te verlenen maar dit mocht niet meer baten. De bestuurder, een 20-jarige man uit Ede, overleed op de plaats van het ongeval. De voorbijgangers die via het water bij de auto probeerden te komen werden opgevangen in een politiebus. De chauffeur van de vrachtwagen combinatie, van een bedrijf uit Veenoord, bleef volgens de politie ongedeerd.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet op het moment uitgebreid onderzoek op de plaats van het ongeval. Het wegdek ligt bezaaid met brokstukken. Een bestelbus die richting Almelo reed kon de brokstukken na het ongeval niet ontwijken en liep links voor een lekke band op. Deze kon worden vervangen waarna de bestuurder van de bus zijn weg kon vervolgen.

Rijkswaterstaat meldt dat de weg langdurig afgesloten zal zijn. Verkeer wat richting Almelo onderweg was en vast kwam te staan voor het ongeluk is via een hulpdiensten opgang ter hoogte van de Middenweg weggesluisd. Het verkeer richting Ommen kon via onder andere een pech haven gedeeltelijk draaien.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.