Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 november 2018, 16:02

Twee steiger dieven op heterdaad betrapt op industrieterrein in Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

OMMEN – Twee dieven zijn vrijdagavond betrapt bij een diefstal op industrieterrein de Strangen in Ommen. De politie kreeg rond kwart over negen ’s avonds de melding binnen en rukte groots uit. Agenten uit de omgeving spoedde zich naar het industrieterrein en onder meer twee honden wagens kwamen naar de Veldkampweg. Eén van de honden is even uit de auto geweest maar is verder voor zover bij ons bekend niet ingezet.

Het duo werd betrapt tijdens de diefstal van steigermateriaal. In eider geval één van de dieven zou op het dak van het bedrijfsverzamelgebouw naast het Tinq tankstation bij Autobedrijf Dunnenwind hebben gelopen. De politie heeft met behulp van een ladder van de brandweer op dit dak onderzoek gedaan. Hier zou een voetafdruk zijn aangetroffen die overeenkwam met een van de verdachten. Woordvoerster Nanda Kappers van de politie kan dit op het moment nog niet bevestigen.

De aangehouden personen zijn een 59-jarige man uit Amersfoort en een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.