Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 november 2018, 16:30

Auto knalt tegen pand van de Rabobank in Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

OMMEN – Flink schrikken in het centrum van Ommen vanmiddag. Een vrouw op leeftijd verloor de controle over haar auto, botste tegen een auto, en kwam hard tot stilstand tegen het Rabobankgebouw.

De vrouw stond geparkeerd op een van de mindervaliden parkeerplaatsen voor het bankgebouw en reed de parkeerplaats op in de richting van de JUMBO-supermarkt. Door nog onbekende oorzaak versnelde ze en botste ze tegen een geparkeerde personenauto. Na de botsing tegen de personenauto ging de grijze Peugeot hard naar rechts richting het voetgangersgebied tussen de JUMBO-supermarkt en de Rabobank. Hier botste de auto tegen het bankfiliaal, het voertuig raakte het pand op de rand van een muur en het kozijn van een groot raam.

De muur en het kozijn raakte fors beschadigd. De buitendienst van de gemeente Ommen is komen kijken om het ontstane gat provisorisch af te dekken. Zij zullen gaan overleggen met het beheer van de Rabobank. De vrouw bezeerde haar hand en schrok hevig maar raakte verder niet gewond. Ze is kort gecontroleerd door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance en werd opgevangen in het Rabobank filiaal.

Enkele jonge fietsers die in het gebied aanwezig waren kwamen even in het nauw en zijn mogelijk door de auto geraakt. Een van hen kwam lelijk ten val en is na een korte controle door ambulancepersoneel op de plaats van het voorval voor verdere controle naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Ondanks de forse schade aan het bankgebouw meldt de Rabobank Vaart en Vechtstreek dat de openingstijden ongewijzigd blijven.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.