Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 november 2018, 16:45

Man schopt en slaat agenten tijdens aanhouding in Hardenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

HARDENBERG – De recherche doet op dit moment onderzoek naar een 20 jarige inwoner uit de gemeente Twenterand. Agenten wilden hem in de nacht van donderdag op vrijdag 9 november controleren in het centrum van Hardenberg. Hij verzette zich enorm tegen deze controle en schopte en sloeg de beide agenten. Het werk van de agenten werd ook nog lastig gemaakt door een 18-jarige man uit Hardenberg en een 21-jarige man uit Almelo, die zich met de situatie bemoeiden.

Nadat de 20 jarige onder controle was gebracht en was aangehouden, troffen zij een verboden mes en een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen bij hem aan.

De 20 jarige is overgebracht naar het cellencomplex. Beide agenten hebben zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Zij hebben beiden aangifte gedaan tegen de 20 jarige.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.