Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 november 2018, 16:55

Man trekt mes nadat hij wordt aangesproken op het maken van foto’s

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

ZWOLLE – Zaterdagmiddag rond drie uur is een vrouw bedreigd met een mes. Op de Leie sprak ze een man en vrouw aan die foto’s aan het maken waren van een woning in de buurt. Hierop liepen deze twee personen weg in de richting van Holtenbroek. Daarbij trok de man een mes.

De man heeft een blank uiterlijk, is rond de 35 jaar en heeft een slank postuur. Hij draagt een gestreepte trui, een zwart-grijs-bruinachtige broek en zwarte schoenen. Tenslotte heeft hij een zwarte paraplu bij zich.

De vrouw is eveneens blank, is rond de 35 jaar, heeft een breed postuur en heeft donkerblond lang loshangend haar. Zij draagt een paars jack.
Rond half vier zijn ze nog gezien nabij de Scheldelaan.

De politie is actief op zoek naar deze man en vrouw. Daarbij hebben ze jullie hulp nodig. Heb jij de personen gezien die voldoen aan het signalement? En weet je waar ze nu verblijven? Of heb je ze nu zelfs in het zicht? Bel dan meteen 112.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.