Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 november 2018, 18:04

Telefoon uit handen gegrist op De Spinde in Hardenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

HARDENBERG – Op maandag 12 november 2018 omstreeks 11.45 uur liep een voetganger vanaf De Spinde in Hardenberg in de richting van het Israel Emanuelplein. Op het moment dat de persoon op het Israel Emanuelplein liep, aan de zijde van de Jumbo, kwam een zwarte scooter met rode striping tegemoet rijden.

Op deze scooter zaten twee personen. Één van deze personen griste de telefoon uit de handen van het slachtoffer. De scooter is vervolgens richting de Sallandsestraat weggereden waarna deze linksaf is geslagen in de richting van de Stationsstraat in Hardenberg.

Heeft u iets verdachts gezien op de hier bovengenoemde dag, datum, tijdstip, heeft u camerabeelden of weet u van wie deze scooter is, laat het de politie weten! U kunt contact opnemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.