Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 november 2018, 16:15

Twee gewonden bij ongeval op kruising de Westerkampen in Dalfsen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:47 uur

DALFSEN – Op donderdagmiddag 15 november heeft er op de Schoolweg met de Westerkampen in Dalfsen een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s.

De bestuurder van de zwarte Suzuki Swift kwam vanaf de Schoolweg uit Ommen en vergat voorrang te verlenen aan de witte auto die vanaf de Westerkampen uit Nieuwleusen kwam. Hierdoor ontstond er een botsing waardoor beide auto’s in de greppel zijn beland. De slachtoffers in de Suzuki Swift zaten enige tijd bekneld in het voertuig maar zijn daar inmiddels uit. De twee slachtoffer van de zwarte Suzuki zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto’s zullen worden afgesleept.

112 Dalfsen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Dalfsen lees je in onze categorie 112 Nieuws Dalfsen. Alle 112 alarmeringen uit Dalfsen kan je live volgen via 112 meldingen Dalfsen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.