Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 november 2018, 23:40

Forse schade en rookontwikkeling bij brand in schuur achter woning in Nieuwleusen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:48 uur

NIEUWLEUSEN – Een schuur aan het Oosteinde tussen de Vinkenbuurt en Nieuwleusen is vrijdagavond zwaar beschadigd geraakt bij een brand.

Rond half tien werd de brandweer opgeroepen voor de brand in de schuur achter een woning ter hoogte van de kruising met de Wethouder Bijkersweg. De zoons des huizes was in de schuur aanwezig maar raakte niet gewond. Mogelijk was hij aan het werk aan een auto of iets dergelijks. Hoe de brand is ontstaan is vooralsnog onduidelijk. Er kwam veel rook vrij bij de brand. Het Oosteinde was tijdens de inzet van de hulpdiensten afgesloten. Een aantal cilinders zijn in een vijver naast de woning gelegd om deze te koelen. De stichting Salvage is ingeseind.

112 Nieuwleusen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuwleusen lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuwleusen. Alle 112 alarmeringen uit Nieuwleusen kan je live volgen via 112 meldingen Nieuwleusen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.