Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 januari 2019, 20:57

Update: Overvallers sluiten 82-jarige vrouw op in meterkast

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:38 uur

DE KRIM – Afgelopen dinsdag 15 januari is er in Opsporing Verzocht onder andere aandacht besteed aan de woningoverval in De Krim. Hierbij werd een 82-jarige vrouw overvallen in haar woning en vervolgens opgesloten in haar meterkast. Pas na 15 uur werd zij door vriendinnen bevrijd.

Bij de overval werd onder andere een zitmaaimachine meegenomen. Deze is uitgebreid in de studio getoond. De politie is erg blij dat er zoveel mensen meedenken en meezoeken. De politie ontving veel tips over een soortgelijke maaimachine die op marktplaats te koop aangeboden zou worden. Ze hebben dit zorgvuldig onderzocht en het gaat hier NIET om de gestolen zitmaaier. De maaier op marktplaats heeft hetzelfde serienummer, dit is echter geen uniek nummer.

Warme aandacht
Veel mensen laten weten hoe afschuwelijk ze het voor haar vinden en leven met mevrouw mee. Ze wensen mevrouw dan ook veel beterschap. Het is onvoorstelbaar wat er is gebeurd en de politie hoopt de daders gauw te kunnen pakken.

Getuigenoproep
We hopen dat mensen met ons mee blijven zoeken zodat we deze daders van deze laffe overval kunnen oppakken. Weet u meer over de gestolen spullen of de zitmaaier, of heeft u meer informatie over deze overval? Laat het de politie weten. U kunt bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.