Redactie 112 0 reactie(s) za 19 januari 2019, 16:12

Vrouw overleden na brand in verpleeghuis Zwolle

ZWOLLE – Zaterdagmiddag 19 januari is een persoon gewond geraakt bij een brand in verpleeghuis het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan in Zwolle.

De brandweer werd kort voor drie uur opgeroepen om een nacontrole uit te voeren. Ook kwamen twee ambulances naar het verpleeghuis. Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter naar Zwolle gekomen en landde op een parkeerplaats vlakbij.

Na een relatief lange behandeling binnen is het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Wat de aard en ernst van de letsels zijn is onbekend. Het is onbekend wat zich binnen exact heeft afgespeeld. Woordvoerster Janny Nijsingh van de Veiligheidsregio IJsselland kan desgevraagd nog niks melden. De arts van het mobiel medisch team is niet meegereden in de ambulance.

Update

De bewoonster van verpleeghuis het Zonnehuis die gisteren gewond raakte bij een brand is vanmorgen overleden in het ziekenhuis. De Zonnehuisgroep schrijft in een persbericht dat op het balkon van de afdeling Stedenbuurt in het Zonnehuis brand is geweest waarbij de rokende bewoonster ernstig gewond is geraakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons