Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 maart 2019, 3:29

Jonge vrouw heeft engeltje op schouder bij flinke klapper op N347 bij Lemele

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

LEMELE – Een jonge vrouw bleek in de vroege uren van zaterdag 30 maart een engeltje op haar schouder te hebben. Ze reed rond tien voor één vanmorgen op de Lemelerweg (N347) richting Lemele toen ze naast de weg kwam. Het ging mis vlak voorbij de eerste oversteek na de brug over de Regge. De personenauto, een bijna 17 jaar oude rode Renault Clio, raakte door een nog onbekende oorzaak in een slip en botste op kleine wal naast de weg, met daarin een stevige boom. De auto kwam daarna op de kop het wegdek terecht en kwam een eindje verderop tot stilstand.

De bestuurster, en tevens de enigste inzittende, kon zelf uit de zwaargehavende auto klimmen. Meerdere voorbijgangers stopten om hulp te verlenen, en de politie en ambulancedienst kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. Na een korte controle in de ter plaatse gekomen ambulance bleek de vrouw er wonderbaarlijk genoeg nagenoeg ongedeerd vanaf te zijn gekomen. Ze liep slechts een kleine verwonding op aan haar hand welke door de ambulancedienst ter plaatse kon worden verbonden. Hevig geschrokken is ze meegenomen door haar vriend.

De personenauto, waarvan de carrosserie en ophanging compleet ‘uit het lood’ zijn, is door een bergingsbedrijf afgevoerd en zal total loss zijn. Tijdens de berging van de auto was het verkeer op de Lemelerweg (N347) tijdelijk gestremd, dit werd omgeleid via de gelijknamige parallelweg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.