Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 13 april 2019, 14:38

Man (33) uit Zwolle overleden bij ongeval in Vinkenbuurt

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

VINKENBUURT – In het eerste uur van zaterdag 13 april heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden in het Overijsselse buurtschap Vinkenbuurt, deel van de gemeente Ommen.

Het ging rond half één mis in één van de S-bochten in de Koloniedijk. De automobilist reed in de richting van de Vinkenbuurt, en verloor door nog onbekende oorzaak vlak voorbij de Marsmanweg de controle over het voertuig. De personenauto ging rechtdoor in de eerste bocht van de combinatie, en kwam met het dak tegen een grote boom tot stilstand. Politie, brandweer en ambulancedienst zijn met spoed naar de plek des onheils gekomen. Ook het mobiel medisch team van het UMC in Groningen kwam met een traumahelikopter naar de plaats van het ongeval.

De politie heeft bevestigd dat het gaat om een 33-jarige man uit Zwolle. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.