Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 april 2019, 14:51

Camper botst tegen kerende personenauto op de N347 in Lemele

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

LEMELE – Een keeractie op de Lemelerweg (N347) in Lemele eindigde maandagmorgen in een ongeluk. De bestuurder van een personenauto die in de richting van Lemele reed wilde kort na elf uur vanmorgen keren ter hoogte van camping de Jonge Butink, iets wat gezien de doorgetrokken strepen daar niet is toegestaan. De kerende automobilist zag bij de keeractie een achteropkomend busje over het hoofd. De bestuurder van deze camper bus kon de kerende personenauto niet ontwijken, en botste op de linker voorzijde. Beide voertuigen kwamen daarna tot stilstand in een droge sloot naast de weg. De camper bus eindigde daar met het rechter achterwiel bovenop de voorkant van de Peugeot.

Voorbijgangers stopten en verleenden hulp. Twee ambulances kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. De inzittenden van de personenauto zijn een korte tijd gecontroleerd door het personeel van de ambulances, maar hoefden uit eindelijk niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. Ook de inzittenden van de camper bus, die een Duits kenteken heeft, bleven ongedeerd.

In de camper zaten een man, vrouw en twee jonge kinderen. De jongens mochten de nieuwe Mercedes politieauto eens even goed inspecteren, en beiden kregen van een ambulance broeder een traumabeertje. Een bergingsbedrijf zal de zwaar beschadigde voertuigen afvoeren. Tijdens de berging van de voertuigen was de hoofdrijbaan tijdelijk voor al het verkeer afgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.