Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 januari 2020, 17:11

Raam geforceerd bij woninginbraak in De Krim

DE KRIM – Afgelopen zondag 12 januari is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hoofdweg in de Krim. De bewoners gingen die middag omstreeks 15.30 uur weg en toen ze die avond rond 21.20 uur weer thuis kwamen ontdekten ze de inbraak.

Een raam aan de zijkant van de woning was geforceerd en de woning was doorzocht. Politie heeft buurtonderzoek en sporenonderzoek gedaan.

Heeft u afgelopen zondag verdachte personen en/of auto’s gezien in de omgeving? Of heeft u andere informatie die mogelijk interessant kan zijn voor het onderzoek, dan hoort de politie dat graag via 0900-8844. Liever anoniem? Meld dan via Misdaad Anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons