Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 mei 2020, 15:56

Keeractie ouder echtpaar eindigt in sloot onder aan kade in Archem

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

ARCHEM – Een ouder echtpaar is vanmiddag met hun brommobiel in een sloot onder aan een kade geëindigd. Dit gebeurde kort na drie uur op de Marsweg tussen Lemele en Den Ham bij de oostelijke gemeentegrens in Archem. Getuigen vertelden dat de mannelijke bestuurder wilde keren op het smalle weggetje. Zij vreesden al dat het niet goed zou gaan, en de blauwe Microcar verdween inderdaad achter de kade. De auto rolde achterwaarts de kader af en kwam meters lager terecht in de sloot. Gelukkig was het water in de sloot niet te diep en bleef de auto grotendeels droog.

De brandweer uit Den Ham was snel ter plaatse, en hielp met behulp van een ladder de vrouw en man uit het wagentje en de weg op. Beiden zijn vervolgens door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. In de brommobiel zat ook een hond, deze bleef eveneens ongedeerd en werd opgevangen door omstanders. Een agent heeft een tasje met onder andere een thermoskan nog uit de auto gehaald. De inzittenden zijn door een familielid opgehaald.

De Marsweg werd door de hulpverlening tijdelijk voor het verkeer afgesloten. Het ongeval vond plaats vlak bij de Archemer Stuw en de plek waar de Linderbeek samen komt met de Beneden Regge. Een punt waar meerdere wandel- en fietsroutes samenkomen. Het ongeval trok dan ook veel bekijks van mensen die er toch op uittrokken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.