Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 september 2020, 17:03

Carnavalswagen brandt uit in Den Ham

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:54 uur

DEN HAM – De hulpdiensten zijn zaterdag 5 september opgeroepen voor een melding van een brand aan de Petersweg in Den Ham. Hier bleek een carnavalswagen in brand te staan.

De brandweer heeft de brand afgeblust. Vermoedelijk heeft men de wagen elders weg gehaald en hier gedumpt en in brand gestoken. Vooralsnog is het onbekend van welke vereinging of wie de wagen is. De politie doet onderzoek waar deze vandaan komt en naar de oorzaak. Brandstichting lijkt voor de hand te liggen aldus omstanders. Een berger gaat de wagen afslepen.

112 Den Ham

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Den Ham lees je in onze categorie 112 Nieuws Den Ham. Alle 112 alarmeringen uit Den Ham kan je live volgen via 112 meldingen Den Ham.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.