Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 oktober 2020, 5:14

Chalet verwoest door uitslaande brand op camping ’t Voshuus in Giethmen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

GIETHMEN – Een chalet op Camping ’t Voshuus aan de Dalmsholterweg in Giethmen is in de nacht van woensdag op donderdag 8 oktober verwoest bij een brand. De brandweer werd om klokslag drie uur opgeroepen naar het achterste veld van de boeren camping. Bij aankomst van de brandweer was het dak van de kunststoffen chalet al ingezakt. Overslag naar naastgelegen begroeiing of chalets kon worden voorkomen.

Er was niemand aanwezig in het chalet, en volgens de eigenaar van de camping was het leegstaand. Wat de exacte oorzaak van de brand is zal nader onderzoek moeten uitwijzen. Brandstichting wordt in ieder geval nog niet uitgesloten. De politie heeft uitgebreid verklaringen opgenomen, en het perceel rondom het chalet werd na de bluswerkzaamheden afgezet.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.