Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 december 2020, 16:58

Vrouw in Nieuwleusen aangerand door hardloper

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

NIEUWLEUSEN – Donderdag 17 december is een vrouw van in de 20 aangerand door een hardloper tijdens het wandelen. De politie is op zoek naar mensen die op dat moment in de buurt waren en mogelijk iets of iemand hebben gezien.

De vrouw liep rond 14.15 uur op het fietspad vanaf de Burgemeester Backxlaan richting de Koningin Julianalaan, ten zuiden van de sportvelden. Hier is ze door een hardloper aangerand.

De hardloper werd omschreven als een blanke man van rond de 40 jaar, rond de 1.85 meter, brildragend, met een stoppelbaard en grijs haar. Hij had een tenger postuur. Op basis van het signalement is diezelfde dag een man aangehouden. Hij is verhoord en daarna heengezonden. De politie zoekt getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over deze aanranding.

  • Heb jij voor of na de aanranding in de omgeving van het fietspad iemand gezien die aan dit signalement voldoet?
  • Woon je in de buurt en heb je mogelijk camerabeelden?
  • Heb je iets anders bijzonders gezien in de omgeving?

Neem dan contact op met de politie. Iedere tip kan helpen deze zaak op te lossen. Bel via 0900 – 8844. Liever anoniem? Dat kan via M, 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.