Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 31 december 2020, 4:54

Automobiliste rijdt lantaarnpaal omver in Den Ham

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

DEN HAM – In de nacht van woensdag op donderdag 31 december, rond kwart over twaalf kwam er bij de politie een melding binnen van een aanrijding op de Roggestraat in Den Ham.

Er bleek een jonge dame met haar auto door nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt en een lantaarnpaal omver te hebben gereden. De bestuurster is hierbij licht gewond geraakt en klaagde over haar nek.

De ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft haar gecontroleerd maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De dame was erg geschrokken van de aanrijding. Schade aan het voertuig was groot en moest door een berger worden afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld en zal de lantaarnpaal gaan vervangen.

112 Den Ham

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Den Ham lees je in onze categorie 112 Nieuws Den Ham. Alle 112 alarmeringen uit Den Ham kan je live volgen via 112 meldingen Den Ham.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.