Logo 112Vechtdal

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 07 april 2021, 17:02

Terrassen en winkels mogelijk vanaf 21 april open en avondklok geschrapt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:07 uur

DEN HAAG – Het kabinet werkt aan een plan waarin de terrassen en winkels vanaf 21 april open zouden kunnen. Wellicht wordt ook de avondklok geschrapt, al is het niet duidelijk wanneer. De versoepelingen hangen af van hoe de besmettingscijfers zich ontwikkelen, zo meldt de NOS.

Momenteel wordt naar het plan gekeken door het Outbreak Management Team (OMT), zondag wordt het besproken in het Catshuis. Komende dinsdag is er weer een persconferentie, dan moet duidelijk worden of er versoepelingen worden doorgevoerd of niet.

Bestand tegen het virus

Eind deze maand verwacht het kabinet een omslagpunt te bereiken. Zeker zes miljoen mensen zijn dan bestand tegen het virus. De helft heeft al corona gehad, de andere helft waaronder een groot deel van de risicogroep is dan gevaccineerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.