Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 augustus 2021, 3:59

Politie massaal aanwezig op de Markt in Hardenberg na melding schietpartij

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:37 uur

HARDENBERG – De politie is in de nacht van zaterdag op zondag 15 augustus opgeroepen voor een melding van een schietpartij op de Markt in Hardenberg. De politie is in grote getale aanwezig en is druk bezig met onderzoek. Op de Kamerjansteeg is een kogel huls aangetroffen. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen.

De politie draagt kogelwerende vesten en spreekt diverse mensen aan. Een gedeelte van de Markt is afgezet met linten. Het publiek wordt op afstand gehouden.

Update

Uit onderzoek blijkt dat er is geschoten met een alarmpistool. Verder is het nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld.

112 Hardenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hardenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Hardenberg. Alle 112 alarmeringen uit Hardenberg kan je live volgen via 112 meldingen Hardenberg.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.