Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 augustus 2021, 15:24

Bestelwagen belandt in greppel na botsing met vrachtwagen in Beerze

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:37 uur

BEERZE – Vrijdagmorgen 20 augustus rond 8.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Twentseweg – N36 in Beerze. Een bestelwagen zou hier met een vrachtwagen in botsing zijn gekomen en in de greppel tot stilstand gekomen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is niet duidelijk. Een berger zal moeten komen om de bestelbus uit de greppel te krijgen. De betrokkenen werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd.

Op de N36 van Almelo naar Ommen staat 4 kilometer stilstaand verkeer tussen Westerhaar en de N34. Het verkeer ondervindt de nodig hinder van het ongeval.

112 Beerze

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beerze lees je in onze categorie 112 Nieuws Beerze. Alle 112 alarmeringen uit Beerze kan je live volgen via 112 meldingen Beerze.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.