Redactie overig 1 reactie(s) vr 29 april 2022, 17:46

Politie stuurt sms aan afnemers drugs van drugsdealer uit Dedemsvaart

DEDEMSVAART – Vandaag, vrijdag 29 april 2022 ontvangen ruim 100 afnemers van drugs een sms-bericht van de politie. De telefoonnummers stonden in telefoons van een drugsdealer uit Dedemsvaart.

In de SMS staat de tekst: “Jouw telefoonnummer stond in een dealtelefoon. Brengt drugs jou in de problemen? Er is een oplossing! Zoek hulp in je omgeving en/of ga naar www.tactus.nl.”

Het onderzoek naar de dealer uit Dedemsvaart is inmiddels afgerond en ligt bij het Openbaar Ministerie. Uit de telefoon zijn diverse gegevens gehaald van afnemers van drugs. Die mensen wil de politie hier attent op maken en verwijzen naar de hulpverlening. Voor het sturen van de sms was toestemming van de zaakofficier.

Het dealen van drugs zorgt vaak voor overlast in de woonwijken. Er wordt gedeald op parkeerplaatsen, bij winkelcentra, in speeltuinen of bij u om de hoek. Wij willen een veilige en leefbare woonomgeving. Daarbij is er bij dealen vaak een relatie tot geweldsincidenten. Voorkomen is beter dan genezen en daarom probeert de politie op deze manier de afnemers in ieder geval te verwijzen naar de hulpverlening.

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
PVO Oost-Nederland
PVO Oost-Nederland (@guest_19)
Offline
30 april 2022 14:28

#KIEKUUT, de gemeente Hardenberg ontving recent het certificaat Veilig Buitengebied: https://www.pvo-oostnederland.nl/nieuws/certificaat-veilig-buitengebied-vechtdal-2/

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons