Logo 112Vechtdal

Redactie inbraak 0 reactie(s) do 30 september 2021, 16:19

Politie waarschuwt voor verdachte personen in het gebied rond Slagharen

REGIO – Bij de politie komen meldingen binnen van verdachte personen die ‘op verkenning’ zijn in de nacht, net name in het gebied rond Slagharen.

Nu het weer eerder donker wordt én er brandt geen licht in uw woning, dan weet de inbreker zeker dat u niet thuis bent. Zorg voor licht in en om uw woning, sluit uw woning en bijbehorende schuren goed af!

U kent uw wijk het beste. Als u denkt dat er iets niet in orde is, dan is dat meestal ook zo. Ziet u verdachte personen in uw buurt, mensen die niet in uw buurt thuishoren en veel aandacht hebben voor woningen in de buurt, belt dan de politie. Bij spoed of heterdaad graag 112 en anders 0900-8844.

112 Slagharen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Slagharen lees je in onze categorie 112 Nieuws Slagharen. Alle 112 alarmeringen uit Slagharen kan je live volgen via 112 meldingen Slagharen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.