Logo 112Vechtdal

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 26 februari 2022, 16:58

Vrouw overleden na ernstig ongeval in Bruchterveld

BRUCHTERVELD – Zaterdagmorgen 26 februari omstreeks 10.00 uur heeft een dodelijk ongeval plaatsgevonden aan de Broekdijk in Bruchterveld.

Twee personenauto’s waren in botsing gekomen waarna een auto op z’n kop in een sloot terecht kwam. Een bestuurster van één van de auto’s overleed ter plaatse aan haar verwondingen. In de auto die in de sloot terecht kwam zaten drie personen waaronder twee kinderen, ze zijn alle drie met onbekende verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis.

Vanwege politieonderzoek is de weg uren lang afgesloten voor verkeer. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Foto’s : AS Media

20220226165649.jpg

112 Bruchterveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Bruchterveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Bruchterveld. Alle 112 alarmeringen uit Bruchterveld kan je live volgen via 112 meldingen Bruchterveld.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.