Logo 112Vechtdal

Redactie lokaal 0 reactie(s) do 23 september 2021, 21:37

Welkom op onze vernieuwde site: nieuws van dichtbij!

Laatst bijgewerkt: donderdag 23 sep 2021 om 23:22 uur

112Press vernieuwd en breidt verder uit. Met een compleet nieuw en fris uiterlijk houden we jou nog beter op de hoogte van het lokale (112)nieuws.

Zoals je van ons bent gewend vind je live alarmeringen van van politie, brandweer, ambulance en traumahelikopter uit jouw omgeving op de vertrouwde plaats. Bovenaan op de voorpagina staat het laatste 112 nieuws. Onder het 112 nieuws hebben we ruimte gemaakt voor overig lokaal nieuws en algemeen nieuws.

De laatste weken zijn we druk geweest met het implementeren van wensen van onze bezoekers.

Praat mee over het nieuws
De mogelijkheid om te reageren op een nieuws artikel is verder uitgebreid. Zo is het nu gemakkelijker om op elkaar te reageren. Praat mee over het nieuws op onze website. Reageer als gast of log in via je Facebook account. We hebben al veel interactie op sociale media, maar wij willen dat gesprek nu zelf gaan voeren. Houd de gesprekken wel respectvol!

112Winkel
Nieuw op onze website is de 112winkel. In onze winkel ga je artikelen vinden op het gebied van veiligheid zoals rookmelders en alarmsystemen. De artikelen worden geleverd via lokale ondernemers.

Uitbreiding
112Press blijft groeien! We gaan vooral uitbreiden in Drenthe en Flevoland. Daarnaast gaan we starten in Eindhoven en Overijssel. De nieuwe sites zijn 112Assen, 112Emmen, 112Eindhoven, 112Flevoland, 112Lelystad, 112Meppel en 112Overijssel. Dat brengt het totaal op 30 websites met lokaal nieuws!

Gratis
Wij vinden dat het nieuws voor iedereen toegankelijk moet zijn. Dankzij onze (lokale) adverteerders zijn onze artikelen gratis te lezen. Wij zijn een onafhankelijk en zelfstandig media bedrijf en ontvangen geen steun en/of subsidie van de overheid.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.