Redactie brand 0 reactie(s) ma 20 december 2021, 19:59

Woning in Den Ham onbewoonbaar na brand in woonkamer

Laatst bijgewerkt: maandag 19:59 uur
DEN HAM – De hulpdiensten zijn om half zeven opgeroepen voor een melding van een woningbrand aan de Kosterkamp in Den Ham. Voor deze melding is brandweer Den Ham en Vroomshoop opgeroepen omdat er middelbrand is afgegeven.

Ter plaatse bleek dat er brand was ontstaan in de woonkamer van de woning en dat het gehele pand onder dikke zwarte rook staat. De bewoners hebben zich in veiligheid kunnen brengen. Gezien de rookschade zal men de nacht elders moeten afbrengen. Salvage zal de bewoners gaan ondersteunen.

De brand trekt veel publiek dat op afstand wordt gehouden. De brandweer verwacht nog wel enige tijd nodig te hebben om de brand te blussen en te ventileren. De schade is groot omdat er een dikke roetlaag door de gehele woning is getrokken.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.